Bodil Søndergaard | Monday 03 March 2013 02:40 | Cykler Cykelvogn / Ladcykel

Christiania bikes

Lækker mat-sort cykel med sort Bugatti kaleche og stor klar rude, aftagelig bænk med regnbuefarvet polstring, låge foran, fastmonterede lygter, en lyseblå Y-sele, og 2 sorte autoseler. Den er købt hos Jupitercykler og er i meget flot stand. Af særlige kendetegn, har den en bule i højre forskærm og guld-stjerne klistermærker alle steder -på sadlen, ringeklokken, på skærme, på kassens øverste kant, på tryklåsene.
Desværre en denne cykel blevet stjålet fra os. Så hvis du bliver tilbudt denne cykel her på den blå avis er det vores cykel tyven sælger! Hjælp os med at begrænse tyverierne af disse cykler og henvend dig til politiet og til os, hvis du finder cyklen. Husk stelnummeret skal sidde i venstre side og Christiania cykler hedder altid CSxxxx. Det kan også sidde lige bag /under krankboksen. Nogen svindlere sætter en lille plade over det eksistrende stelnummer!

Dusør 2.000,-


Registreringsnummer
Log ind er påkrævet for at se registreringsnummeret

Lokation
Adresse Peder Hvitfeldts stræde 13
Zipcode 1173
By København K
Hvornår Monday 09 September 2012 12:00
Sidste år i september fik vi stjålet denne dejlige Christiania cykel. Den blev stjålet fra vores aflåste baggård i Indre by. Peder Hvitfeldts stræde 13.


Intet kort til rådighed.



Totale visninger og brugere
Visninger 4627
Brugere 3458

Visninger den sidste måned
Hvis du følger genstanden vil du modtage en besked når der er nogen der kommentere.

Følgere 0

Kommentarer
Der er ingen kommentarer.
Log ind for at kommentere